Inforamcije – pravila korišćenja

REGISTRACIJA

Sam proces registracije je veoma jednostavan i naravno registracija je potpuno BESPLATNA!

 

KOMUNIKACIJA

Posetom i registracijom na web sajt zenski-ves.com saglasniste da primate ponude i akcijska obaveštenja putem email-a, sma-a, vibera, facebooka i telefona, koja će biti objavljena na našem sajtu.

 

KORISNIČKI NALOG

Korisnički nalog je namenjen registrovanim korisnicima. ovde možete uneti, izmeniti i dopuniti svoje podatke. Koriničkom nalogu imate pristup samo Vi. Koriničkom nalogu možete pristupiti, kada se ulogujete i klikom na polje “uloguj se” , koji se nalazi u gornjem desnom uglu.

 

RADNO VREME

sajt zenski-ves.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. Sajt može biti neaktivan ili isključen na kraći vremenski period u slučaju tehničkih problema.

 

OPIS USLUGA

sajt zenski-ves.com se trudi da sve proizvode opiše tačno. Zenski-ves.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi usluga 100% tačni i bez grešaka, jer sajt zenski-ves.com ne objavljuje vec samo ustupa prostor klijentima koji žele da se reklamiraju.

 

RASKID UGOVORA

Oglačivač ima pravo da jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom oglašivačse oslobađa svih ugovornih obaveza i neće imati nikakva potraživanja prema sajtu sajt zenski-ves.com.

Prijemprimedbi možese izvršiti pismom, telefonom, faxom ili e-mailom.

 

USLOVI KORIŠĆENJA

Svi uslovi korišćenja se smatraju prihvaćenim i obavezujući su za svakog posetioca našeg sajta bez potrebe davanja posebne saglasnosti. sajt zenski-ves.com se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. Možemo zatražiti Vaše lične informacije prilikom online registracije korisničkog naloga.

sajt zenski-ves.com zadržava pravo da otkaže članstvo u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga, pritom ne morajući da obrazloži članu razlog izčlanjenja. Članu kome se otkaže članstvo neće usled toga imati nikakva prava ili potraživanja prema sajtu sajt zenski-ves.com.

sajt zenski-ves.com zadržava pravo da u bilo koje vreme zabrani reklamiranje određenih usluga ili grupe proizvoda po sopstvenoj odluci i bez obrazloženja.

sajt zenski-ves.com ne može biti odgovrna za ispravnost i tačnost podataka o proizvodu na ovom sajtu jer ih unose treća lica

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Kolačići

(ili kolačići preglednika), Web Beacons i druge slične tehnologije: Kolačići su mali delovi informacija koje naše web stranice stavljaju na tvrdi disk vašeg računara. Kolačiće koristimo, između ostalog, kako bismo olakšali naše postupke prijave; omogućuju prilagošavanje i spremanje postavki; prikupljanje informacija o korišćenju; utvrditi ukupnu veličinu i promet publike; i pomaže nam poboljšati naše web stranice merenjem područija koja su od najvećeg interesa za korisnike. U tim kolačićima ne stavljaju se lične informacije. Kolačići mogu odražavati demografske ili druge podatke koji su povezani s podacima koje ste nam dobrovoljno poslali, npr. Vašu adresu e-pošte, u raspršenom obliku koji nije čitljiv.

Kolačić je mala datoteka slova i brojeva koji, ako se slažete, snimaju na pregledaču ili na tvrdom disku kompijutera kada posetite web stranicu. Ako nastavite pregledavati web mesto, dajete nam vašu podrazumevanu suglasnost na našu upotrebu kolačića.

Naš sajt koristi i analitičke kolačiće, to nam omogućava da prebrojimo posete publike, odakle dolaze i koje stranice najviše posećuju.

Postoje i kolačići trećih strana, to su kolačići reklama, koje smo im mi omogućili prostor na našem sajtu da slobodno koriste prostor za reklame. Njihovi kolačići prikupljaju podatke da bi imali informaciju koje reklame da vam plasiraju.

 

KORIŠEĆENJE INFORMACIJA

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

• popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama

• obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa

• organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja

• ponuda novih proizvoda i servisa

• poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude

• sprovođenje istraživanja i analiza

• slanje informacija u marketinške svrhe

• obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

sajt zenski-ves.com obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

 

LIČNE INFORMACIJE

sajt zenski-ves.com ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

sajt zenski-ves.com može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima. Treća lica, sa kojima zenski-ves.com ima ugovor, su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

sajt zenski-ves.com će eventualno biti prinuđen da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu ili drugačije kako je propisano zakonom. Zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske.

sajt zenski-ves.com može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih.

sajt zenski-ves.com je slobodan da izmeni sve uslove u bilo koje doba i Vaše korišćenje podrazumeva i Vaše prihvatanje istih.

 

SVOJINA SAJTA zenski-ves.com

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su strancie, dizajnerski elementi, fotografije su vlasništvo sajta sajt zenski-ves.com i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti. Ukoliko za sadržaj smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate radi rešavanja nesporazuma. Web stranica zenski-ves.com ne može se smatrati odgovornom za točnost podataka o uslugama na ovim stranicama jer ih donosi treća strana, korisnici uređuju vlastitu stranicu (kontakt informacije, slike, tekst, logo , banneri, svi podaci …). Ako smatrate da je vaš sadržaj zlonameran ili mislite da je netko zloupotrebio vaše podatke (ordinacija, hotel, spa, wellness), obratite nam se kako bismo rešili bilo kakve nesporazume.

 

KONTAKT

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeće načine:
email: info@zenski-ves.com